Skønne håndmalede malerier og fede plakater til din bolig til favorable priser

Leder du efter et moderne billede til dit hjem, som er originalt og til at betale? Så kan du med fordel gå på opdagelse hos Galleri Mynewart.dk, som har et stort udvalg af smukke originale håndlavede oliemalerier og flot designede plakater, som ikke kan købes andre steder. https://mynewart.dk/22-billeder-til-vaeggen har især fokus på moderne billeder som eksempelvis abstrakt kunst og billeder med velkendte motiver som f.eks. dyr, der har fået et moderne og kreativt twist.

Originale håndlavede malerier af udenlandske kunstnere

I sortimentet finder du et stort udvalg af originale malerier, som er håndmalet af udenlandske kunstnere, og priserne er billige, fordi Mynewart.dk bestiller mange malerier hos de enkelte kunstnere. Det betyder, at du kan få et originalt maleri til din væg, uden at det koster en formue. Malerierne fås i mange størrelser – helt op til 180 x 120 cm, hvis du ønsker at hænge et stort skønt billede op på væggen. Malerier kan enten være abstrakte eller med motiv, og det kan også være gruppemalerier, hvilket betyder, at billedet strækker sig over flere lærreder. Med et originalt maleri kan du sætte et personligt præg på dit hjem, og du kan med stor sandsynlighed finde et maleri, som passer ind i netop din smag og boligstil. Hvis du leder efter noget, som Mynewart.dk ikke har, så er du velkommen til at kontakte dem, og så vil de forsøge at skaffe det.

Unikke plakater med fotokunst, grafiske mønstre eller citater

Vil du gerne finde en flot plakat, som er unik i stedet for masseproduceret, så finder du den hos Mynewart.dk. Her er det talentfulde designere, som skaber plakaternes unikke udtryk, og du kan ikke få dem i andre webshops. Plakaterne fås i mange forskellige størrelser, og alt efter din smag kan du vælge mellem fotokunst med landskaber og natur, grafiske plakater med flotte mønstre, plakatsæt eller plakatcitater. Hos Mynewart.dk får du en rigtig god kundeservice, og leveringen af din bestilling sker hurtigt i løbet af 1-3 hverdage.

Christina Aabo Mikkelsen