Skønne cashmere tørklæder

Hos Pashminawear.dk finder man et stort udvalg af de skønneste tørklæder i cashmere. Cashmere er et af de lækreste og mest luksuriøse materialer man kan bruge, når det kommer til produktion af tøj. Derudover er cashmere utroligt godt til at holde på varmen, hvilket gør det til et optimalt materiale til tørklæder. Med et tørklæde i cashmere kan du klare dig igennem selv de koldeste vintre.

Pashminawear.dk forhandler alle typer tørklæder i cashmere og uld. Her finder du både de helt klassiske ensfarvede, som passer godt til det enkle og stilrene look og de mere spraglede. Vil du holde dig varm med et elegant tørklæde, kan du med fordel gå efter en ensfarvet model i grå, hvid eller sort. 

Du finder også mere farverige tørklæder med striber eller mønstre. Er din påklædning feminin vil det hvide tørklæde med grå hjerter passe perfekt ind i din garderobe, mens et stribet tørklæde kan pifte et kedeligt outfit gevaldigt op. 

Fælles for alle tørklæder, som forhandles hos Pashminawear.dk er den uovertrufne kvalitet. Hvis et produkt ikke er fremstillet af cashmere, er det lavet af den fineste lammeuld eller af silke. Derudover bliver de fremstillet ved håndkraft. Hos Pashminawear.dk forenes de gode materialer med godt håndværk, for at opnå det bedste resultat. Du kan læse nærmere om alle produkter og materialer på hjemmesiden, hvor du også finder en guide til, hvordan man spotter en ægte cashmere og hvordan man afslører en falsk eller et blandingsprodukt. 

For Pashminawear.dk er det vigtigt at kunderne er tilfredse. Derfor tilbydes der gratis fragt og returnering, så du kan bestille en vare og mærke den med egne hænder inden du beslutter dig endeligt og beholder den. Vi tør dog godt love, at du hurtigt forelsker dig i den bløde cashmere og at du får svært ved at slippe den igen. 

Udover tørklæder forhandler pashminawear.dk også sjaler, ponchoer, handsker, huer og tasker. 

 

Katrin Sørensen