3 ting du kan lave i Billund

06 marts 2022
Steffen Petersen

advertorial

Hvis man skal på en weekendtur eller sommerferie i Danmark, men ikke helt ved hvor man skal tage hen, så bør man overveje at tage en tur til Billund. Det er ikke den største by, men det er til gengæld en rigtig hyggelig by, med masser af ting man kan lave.

I denne artikel giver vi dig tre idéer til hvad du kan lave i Billund.

Legoland

Det mest oplagte når man besøger Billund, er at tage en tur i Legoland. Man kan ikke sige Billund uden at sige Legoland, og det er da også det de tænker på, når man nævner byens navn. Man kan sagtens bruge en hel dag i Legoland, så sørg for enten at have mad med, eller nok penge til at i kan købe mad, mens i er der.

image

Lalandia

En anden ting man kan bruge mange timer på, er et besøg i Lalandia. Lalandia er en kombination af et vandland, andre sjove aktiviteter, samt restauranter. Her kan man også brugte rigtig lang tid, så det er også en god idé at huske at have mad, eller penge til mad med.

Et andet tip er, at have nogle penge som ungerne kan få lov at bruge på nogle af de mange forskellige spillemaskiner, hvor man kan vinde billetter, som kan veksles til forskellige former for præmier.

Massage i Billund

Efter en lang dag i enten Legoland eller Lalandia, så kan kroppen godt være rimeligt brugt. Det er hårdt at gå rundt en hel dag, især i den danske sommervarme. Selvom det er sjovt, så er kroppen også godt brugt efter en lang dag i et vandland.

Så hvorfor ikke bestille en god gang massage til mor og far, når ungerne er puttet? Det er let at finde massage i billund, da der findes en del forskellige klinikker. 

Flere Nyheder