Bogholderkompagniet – dygtige og erfarne revisorer til favorable priser

Bogholderkompagniet – dygtige og erfarne revisorer til favorable priser

28. juli 2017   |   by admin

Har du ikke selv tid til at lave momsregnskab eller har du ikke forstand på det, så kan du med fordel overlade opgaven til et professionelt revisionsfirma. Det behøver ikke at være dyrt at hyre en revisor, og til gengæld kan du være sikker på, at du får en kompetent person til at løse opgaven, så du får betalt din moms til tiden. Du kan med fordel hyre en erfaren og dygtig revisor fra Bogholderkompagniet, som er landsdækkende og har eksisteret siden 2001. Her er der kun meget kompetente medarbejdere ansat, som har en høj faglighed, og som brænder for at levere den bedste service og rådgivning til kunderne.

Bogholderkompagniet kører ud til kunder over hele landet

Bogholderkompagniet kører ud til kunder over hele landet, og de løser også opgaver fra kontorerne i forskellige lokalafdelinger. Uanset om du står og skal bruge en revisor Tåstrup, Odense, Roskilde, Kolding eller en anden by, så er det nemt at tage kontakt til Bogholderkompagniet og få dem til at løse opgaverne for dig. Hos Bogholderkompagniet vil de gerne gøre det så let som muligt for dig som kunde at få ordnet dine regnskaber, og med en erfaren revisor fra Bogholderkompagniet ved din side, kan du være helt tryg ved, at der er styr på virksomhedens regnskaber.

Skræddersyede løsninger og topprofessionel rådgivning

Bogholderkompagniet tilbyder løsninger, som er skræddersyet kundernes behov – uanset om kunden er en lille eller større virksomhed. 80 % af kunderne hos Bogholderkompagniet er små firmaer, og derfor har Bogholderkompagniet skræddersyet en pakke, som hedder ’Det lille regnskab’. Den indeholder præcis, hvad små virksomheder eller iværksættere har behov for i forhold til momsrapportering, årsrapport, kvartalsvis bogføring og selvangivelse. Pakken fås til en god og konkurrencedygtig pris. Bogholderkompagniet tilbyder også en Rådgivningspakke, hvor virksomhedens økonomi bliver gennemgået, og der er penge at spare. Derudover kan man f.eks. få rådgivning i valg af økonomisystemer og hjælp til advokatbogholderi.