Den rette coating beskytter dine ventilationskanaler mod rust og tæring

15 februar 2021
Astrid Pedersen

Ventilationssystemer er særligt udsatte over for opbygning af fugt, da der på grund af temperaturforskelle kan opstå kondens i kanalerne. Dette kan medføre rust angreb som på sigt kan føre til tæring af det materiale som ventilations kanalerne består af. Så opstår der utætheder i dine ventilations kanaler – og skal disse skiftes ud kan det godt gå hen og blive en omkostnings tung affære.

Hvis du ønsker at forebygge dette kan du med stor fordel lade et professionelt coating firma så som Safe-Coating.dk udføre coating af dine ventilations kanaler. Med coating kan du forebygge rust angreb idet coating materialet effektivt beskytter ventilations systemet imod opstående kondens og her af følgende fugt problemer.

Når du vælge at få påført dine ventilations kanaler coating kan du samtidig lappe eksisterende lækager, huller og revner, og dermed opnå et mere holdbart og økonomisk ventilations system. Der sker nemlig et vist svind ved utætheder i ventilations anlægget – og dette kan godt gå hen og blive dyrt i det lange løb.

Coating for et bedre indeklima

Når dine ventilations kanaler får udført en coating vil denne typisk ledsages af såvel inspektion som oprensning af hele systemet. Det betyder at dine ventilations kanaler renses for støv og skidt som har en tendens til at ophobe sig i disse. Med coating vil samme støv og skidt, som kan danne grobund for bakterier og svamp, have svært ved at fæste sig. Det betyder at dine ventilations kanaler ikke går hen og bliver transportveje for sygdoms fremkaldende mikro organismer.

Du kan, med andre ord, sikre et sundere og langt mere behageligt indeklima med den rette coating. Og da coating samtidig er brandhæmmende vil du også kunne gøre bygningen en del mere sikker.

Hvis du ønsker at vide mere om coating af ventilationsanlæg kan du få yderligere information på Safe-Coating.dk

Flere Nyheder