Fiat 500e: Den elektriske bil du vil elske

19 september 2022
soes Svane

editorial

Er det tid til, at udskifte den gamle bil, til en nyere model? Fiat 500e er den perfekte bil til dem, der ønsker at gøre en forskel. Denne elbil er stilfuld, effektiv og perfekt til bykørsel. Med en rækkevidde på op til 311 km* (WLTP) ved blandet kørsel er Fiat 500e et godt valg for alle, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk uden at give afkald på stil eller komfort. Bilen kan lades op til 80%, allerede efter kun 35 minutter, men endnu bedre er det, at du efter kun 5 minutters opladning, kan køre 50 km. 

Funktioner

Fiat 500e har en række funktioner, der gør den til et attraktivt valg for miljøbevidste bilister, herunder:

– Aut. klimaanlæg

– 16″ alufælge

– Nøglefri start

– Automatisk nødbremse

Fiat Nykøbing Falster

Navigation

Med Fiat 500e, bliver det nemt at finde rundt, uanset om du skal på en lang køretur, eller bare en køretur igennem byen. Bilen har en indbygget 10,25″ touch skærm, med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, og du har mulighed for at styre skærmen, enten via stemmestyring, eller ved at benytte Touch skærmen. 

Design din egen Fiat

Hvis ikke du synes, at nogle af de modeller du kan vælge imellem, passer til dig og din stil, så har du mulighed for at designe din helt egen Fiat. Her kan du vælge din egen farve på bilen, men du kan også vælge imellem funktioner, så du kun får de funktioner, som du har behov for, og dermed ikke betaler for ekstra funktioner, som du alligevel ikke har behov for.

Prøvekør Fiat i Nykøbing Falster

Hvis du kommer fra Nykøbing Falster, og du er på udkig efter en elektrisk bil, der er stilfuld, effektiv og sjov at køre, er Fiat 500e det perfekte valg. Du kan bestille tid til at prøvekøre din Fiat her: Fiat Nykøbing Falster – Rigtig god fornøjelse!

Flere Nyheder