Find den bedste opskrift på de lækreste amerikanske pandekager

23 marts 2021
Silje Hansen

Mangler du inspiration til at forkæle dig selv med en lækker brunch, eller skal du lave frokost for dine venner? Så kan du gøre indtryk med de lækreste bananpandekager. Det er noget de fleste kan lide og gerne spise igen og igen. Har du en travl hverdag eller er du ikke så glad for at skulle bruge en masse timer i køkkenet, kan du hurtigt og nemt lave de bedste amerikanske pandekager, som du sent vil glemme igen. 

Når man først har prøvet det et par gange eller i forvejen kan lave pandekager, så går det ret hurtigt med at lave amerikanske pandekager. Det er desuden også mere lækkert end de almindelige pandekager. Hvis du er på jagt efter en opskrift på, hvordan du laver nogle velsmagende amerikanske pandekager, er du landet det helt rette sted. Her kommer vi med en opskrift på, hvordan du laver helt basale amerikanske pandekager som smager himmelske – hver gang. 

Hvad skal du bruge for at lave de bedste amerikanske pandekager?

For at lave amerikanske pandekager, er der noget helt basale ingredienser du skal bruge. Du skal derfor sikre dig, at du har sødmælk. hvedemel, æg, sukker, salt, bagepulver og smør. Herudover skal du også bruge smør til selve stegningen. 

Her kan du enten spise dem med flormelis, marmelade, Nutella, is eller bær Men hvis du vil gøre det på ægte amerikaner maner, så skal du bruge ahornsirup og lidt bacon eller pølse til. 

Sådan laver du de bedste amerikanske pandekager 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer godt i mål med at lave amerikanske pandekager, kan du med fordel besøge https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/4209/amerikanske-pandekager. Her kan du følge opskriften til punkt og prikke, hvor du får samme lækre resultat hver gang. Du kan også finde opskrifter på bananpandekager og meget andet lækkert til frokost og aftensmad. 

Flere Nyheder