Find professionel hjælp til gulvafslibning i Albertslund

13 september 2021
Silje Hansen

Et trægulv er populært i Danmark, og det har det været længe. Derfor vil du også opleve, at der er trægulve at finde i langt de fleste boliger rundt i hele landet. Trægulve giver noget varme og hygge til rummet, som mange af de andre gulvtyper ikke kan give på samme måde. Det hænger måske sammen med at det er et levende materiale, som integrere naturen som en del af dit hjem. 

Trægulve kan dog ikke holde sig jævne og fine for altid. Til trods for at det er et slidstærkt materiale, kræver det vedligeholdelse modsat klinker. Der vil med tiden kommer skrammer og ridser i trægulvet, som vil få det til at se slidt ud. Dermed bliver det ikke så kønt at se på, som var det helt nyt.

Det kan for mange være en dyr investering at skulle til at udskifte hele gulvet, hvorfor du i langt de fleste tilfælde kan nøjes med en gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en behandling af gulvet, som blandt andet er med til at fjerne de ridser og mærker, som har dannet sig i overfladen. Her bliver gulvets overflade slebet ca. 2 mm ned, så du igen får et jævnt og fint trægulv.

Du kan enten vælge at slibe gulvet selv eller hyre en professionel gulvmand til opgaven. Her vælger de fleste at hyre en gulvsliber, da det giver et langt bedre resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem.

Hvad koster en gulvafslibning i Albertslund?

Prisen for en gulvafslibning afhænger af, hvor mange kvadratmeter der skal behandles. Herudover vil der komme et tillæg, hvis du ønsker en overfladebehandling som f.eks. en lakering der beskytter mod nye ridser og mærker.

Der kan være forskel på, hvad du skal betale alt efter, hvilken gulvmand du vælger. Hvis du derfor er på jagt efter den bedste gulvmand til prisen for gulvafslibning Albertslund, kan vi anbefale dig at kontakte gulvkanonen.dk.

Flere nyheder