Forkæl dig selv i julen med en eksklusiv te julekalender

Forkæl dig selv i julen med en eksklusiv te julekalender

16. oktober 2018   |   by Kamilla Tolnø

Julen er for mange en tid, der står i selvforkælelsens tegn. I julemåneden hygger vi os med delikatesser, god mad, stearinlys og godt selskab, mens vi tæller ned til juleaften. Derfor er det ikke underligt, at julekalendere er blevet så populære. De klassiske chokoladekalendere er mest til børn, men der findes i dag også kalendere med mange andre specialiteter, som henvender sig til voksne. Er du glad for at drikke te, kan du eksempelvis købe en eksklusiv te julekalender. Det sikrer, at du får mange kopper lækker te i hele december og måske finder en ny favorit.

Prøv en ny te hver dag

I te julekalenderen gemmer der sig en ny te bag hver låge. Hver dag er der en ny grøn, hvid eller sort te, der har sin helt egen smag. Du får hver 2 breve hver dag. Derfor giver en te julekalender rig mulighed for at prøve en masse forskellig te, uden at du behøver købe en hel pose af hver af dem. Det tilføjer lidt selvforkælelse og luksus til julemånederne, samtidig med at det kan være, du finder en helt ny favorit. Hvis du er vild med te og elsker at prøve nye slags, er en te julekalender det oplagte valg. Du kan købe en eksklusiv te julekalender til en fair pris her.

Vær god ved dig selv – og ved miljøet

Når du køber en te julekalender fra Carstensens tehandel, gør du ikke kun noget godt for dig selv. Det er nemlig en tehandel, der i høj grad har fokus på miljø og bæredygtighed. Derfor er alle teposerne i julekalenderen 100% komposterbare og biologisk nedbrydelige. Med en sådan kalender forkæler du altså både dig selv og miljøet. Hvis du, eller en du kender, er vild med te og går ind for fuld forkælelse i juletiden, så er en te julekalender et must have.