Hvem er et kursus i Excel relevant for?

28 april 2021
Cecilie Mortensen

Hvis du driver en virksomhed, hvor du gerne vil prioritere, at dine medarbejdere løbende kan få styrket diverse kompetencer, så kan kurser være en god måde at gøre det på. Det gælder i den grad også, hvis I bruger Excel til hverdag til at håndtere data. 

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvem målgruppen kunne være for et kursus i Excel. Det kan forhåbentligt også gøre det til en nemmere beslutning at melde sig til et, når muligheder byder sig. 

Hvem kan få gavn af et kursus i Excel?

Medarbejdere som vil styrke deres Excel-kompetencer

Det giver formentlig sig selv, men medarbejdere der sidder med Excel til daglig kan i den grad få gavn af et eller flere kurser i Excel. Kurserne er nemlig en oplagt måde, de kan blive endnu bedre til at arbejde med Excel, uanset hvilken opgave de stilles over for. 

Noget der også er relevant at fremhæve er, at der findes Excel kurser på flere forskellige niveauer. Det betyder også, at man som medarbejder løbende kan styrkes og udvikle sig i arbejdet med at håndtere, analysere og præsentere data. 

Virksomheder som ønsker endnu dygtigere medarbejdere

Det kan måske virke som en selvfølgelig, men de arbejdspladser som prioriterer et kursus i Excel, kan også forvente, at de får medarbejdere retur, som bliver endnu bedre til deres arbejde. Et kursus kan derfor også ses som en investering, der lønner sig, når dine ansatte sætter sig foran computeren igen. 

Hvem udbyder kurser i Excel? 

Der findes forskellige virksomheder, som udbyder kurser i Excel. Du kan dog starte med at kigge nærmere på 4D, som er en kursusvirksomhed, som har solid erfaring med diverse kurser for virksomheder – og herunder selvfølgelig også et kursus i Excel. Du kan derfor komme i ekstra gode hænder, når dine medarbejdere starter op her. 

 

Flere Nyheder