Klar brunchen nemt med mad ud af huset

08 april 2021
Emilie Ann Jacobsen

Skal du have gæster til brunch, men har du ikke tiden, evnerne eller overskuddet til selv at tilberede maden, er det en god ide for dig, at du bestiller den udefra. Der findes masser af steder, hvor du har mulighed for at bestille brunch ud af huset. Et af de steder, der helt klart er en god ide for dig at overveje, er kokken-jomfruen.dk. Det er et cateringfirma, der har rigtig mange år på bagen. Du kan derfor være sikker på, at alt fungerer, når du bestiller fra dem. 

Hos Kokken og Jomfruen kan du vælge mellem tre forskellige former for brunch. Det er den klassiske brunch, favoritbrunch og vælg-selv brunch. I de to første er der udvalgt 10 retter, i den sidste har du mulighed for selv at vælge retterne blandt de 25 forskellige brunchretter, de har. Dermed kan du nemt finde frem til en menu, der passer til lige præcis dig og dine gæster. 

Hvilke fester egner brunch sig til?

Du kan servere brunch til stort set alle fester. Det er derfor, at det er en så genial form for mad at servere. Det kan være den tidlige barnedåb, fødselsdagen og jubilæet. En brunch er en uformel begivenhed, hvor I ikke behøver at have faste pladser, hvilket lægger op til, at dine gæster snakker sammen på kryds og tværs. 

Konfirmationer og bryllupper er ofte mere formelle begivenheder, men hvis du gerne vil gøre dem mere uformelle, kan du overveje at servere brunch. Det kan være særlig rart, hvis I har fået en tidlig tid i kirken til konfirmation eller bryllup. 

Du kan selvfølgelig også bare bestille brunch ude fra, hvis du gerne vil have noget familie eller nogle venner forbi, men du ikke selv har lyst til at stå for maden. Det er jo hyggeligere, at du bruger tid på dine gæster end på at lave mad. 

Flere Nyheder