Køb kreatin pulver online

20. november 2020   |   by Astrid Pedersen

Søger du at opnå en højere ydeevne i forbindelse med din træning, således at du kan arbejde hårdere og længere og derved øge din muskelmasse? Så bør du prøve med kreatin pulver som kosttilskud.

Hvad er kreatin?

Kreatin er et stof som findes naturligt i kroppen, og som lagres i form af fosfor kreatin. Fosfor kreatin findes primært i musklerne, da op imod 95% af kroppens samlede beholdning af fosfor kreatin lagres her. Resten findes fordelt mellem hjerne, nyrer og lever.

Det er altså fortrinsvis musklerne som har glæde af kreatin. Kreatin fungerer som opbevaring for ATP – et molekyle som spiller en vigtig rolle når det handler om din fysiske præstation. ATP kaldes også kroppens energivaluta og frigives, når du for eksempel løfter tunge vægte. ATP hjælper kroppen med at holde til de tunge løft således at du ved denne belastning ikke beskadiger muskler eller andet væv.

Med en øget frigivelse af ATP kan du således arbejde hårdere og i længere tid. Og samtidig hjælper ATP med at styrke det der kaldes celle signalering, hvilket hjælper musklerne med at vokse og reparere sig selv.

Hvad kan jeg opnå ved at spise kreatin pulver som kosttilskud?

Der er rigtig meget at vinde ved at supplerer kroppens kreatinbeholdning med kreatin i pulverform. Ud over de oven for nævnte fordele kan du faktisk ændre dit hormonspejl ved hjælp af kreatin. Det er påvist at et øget indhold af kreatin i kroppen hæver niveauet af anabolske hormoner, her under IFG-1, hvilket også er kode for muskelvækst.

Da cellehydreringen af musklerne forstærkes ved den høje tilstedeværelse af ATP vil musklernes volumen øges som en naturlig konsekvens heraf. Og så er der meget der tyder på, at kreatinniveauet i hjernen også får et boost ved indtag af kreatin pulver hvilket kan forebygge neurologiske lidelser.

Køb kreatin pulver online på Only-Approved.dk

Leave Your Comment