Kom i bunden med tæpperens

10 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Kom i bunden med tæpperens

Står du med et tæppe, der virkelig trænger til en god omgang rens, så skal du – meget sømmende – benytte dig af tæpperens til opgaven.

Der er flere faktorer, der spiller ind på, hvordan og hvorledes man bruger den rette form for tæpperens bedst muligt, og dette relaterer sig også til tæppets stand.

Du kan have et tæppe liggende derhjemme, der dækket et vist areal af et lokale. Her skal du fjerne alle møbler og andet, der ligger på tæppet, før du kan rense det.

Det samme gør sig sådan set også gældende, hvis man har et væg til væg-tæppe: Få fjernet al inventar ovenpå tæppet, før du begynder at komme i dybden med rensemidlet, så du virkelig kan komme til uden at møde obstruktioner på din vej, som du skal rykke rundt, som du kommer omkring på tæppearealet.

Med et tæppe, der ligger løst på gulvet, kan man eventuelt fjerne dette og rense det i et andet lokale, men hvis tæppet er af typen, der ligger fast på gulvet, må man ordne opgaven i lokalet og så bare undvære at benytte lokalet, mens man renser tæppet med tæpperens fra anbefalelsesværdige chemdry.dk.

Men en ting er tæppets størrelse, noget andet er, hvad stand tæppet er i.

Tæppet kan være helt nylagt, og så kan man godt vente lidt med at bruge tæpperens på det. Men hvis man bruger tæppet tit, og det bliver betrådt en del, og der lander støv, hår og lignende på det, så skal man ikke vente for længe med at gøre det.

Er man ude i, at tæppet er af ældre dato, så skal tæpperens nok i brug med det samme – også selvom tæppet ikke blive betrådt så ofte.

Skulle man derimod have at gøre med at tæppe med huller i og med indgroet snavs og måske brændemærker, så kan det bedre svare sig at udskifte tæppet end forsøge at rense det.

 

Flere Nyheder