Mad ud af huset – nemt, bekvemt og billigt

12. januar 2019   |   by Astrid Pedersen

Er du blandt de særligt udvalgte, som får lov til at arrangere alle festlige begivenheder i virksomheden – lige fra den årlige sommerfest og den obligatoriske julefrokost til diverse receptioner for samarbejdspartnere, leverandører, kunder og andre interessenter? Så har du sikkert nok at gøre med at sørge for indlejning af borde og stole, samt eventuel bestilling af ekstra service, glas og bestik. Og overstiger festen i volumen de interne lokalers kapacitet, skal der oven i købet arrangeres festlokaler. Der er, med andre ord, nok at se til i forbindelse med så stort et arrangement. Så hvorfor ikke søge at gøre hver enkelt del af planen så simpel som muligt?

Mad ud af huset til firmafesten – en oplagt mulighed

Du kan for eksempel vælge at bestille mad ud af huset fra et catering firma, frem for selv at stå for det eller lade virksomhedens kantine lave den. Det er meget nemmere, når maden bestilles udefra – du skal ikke tænke på opbevaring eller på hvor lang tid det tager at lave al den mad, der skal til. For det meste vil en catering løsning tilmed være billigere, end hvis du selv skal ud og købe alle råvarerne, da et catering firma typisk vil have visse stordrift fordele.

Ebuffet – catering af høj kvalitet

Hos Ebuffet kan du finde mad ud af huset til alle typer fester, inklusive den klassiske danske julefrokost med alt, hvad denne indeholder af and, frikadeller, flæskesteg, diverse sild, lun leverpostej og meget mere. Du kan vælge imellem denne type deciderede middags retter, eller buffet anretninger med små hapser som for eksempel pindemadder, canapeer, tapas, antipasti, kyllinge drumsticks, små frikadeller og andre mundrette bidder, som egner sig til stående buffet. Samtlige retter kan nemt bestilles online via ebuffet.dk, og din mad ud af huset leveres til det aftalte tidspunkt – frisklavet og velduftende. Læs mere på ebuffet.dk