Man kan virkelig få tænkt over tilværelsen i sådan en sovepose

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er lidt utroligt at tænke på, at der findes mennesker, som der aldrig kommer til at sove i en sovepose, og det er ikke fordi, de ikke har et alternativ til den slags, men det er bare nogle forhold, som der ikke interesserer dem.

De var måske aldrig ude at rejse udenfor som små, hvor deres forældre lærte dem om det liv, og som de blev ældre ville de gerne have en rigtig seng og nogle dyner samt puder at sove med, hvorfor man så det som lidt primitivt at sove med en sovepose.

For andre – specielt flygtninge – er det virkelig luksus at få sig en sovepose, fordi man er flygtet fra en masse rædsler, og man ikke har sovet i flere dage.

Så kan man godt leve med, at det måske ikke er sådan en sovepose, som man kan få fra XtraGrej, hvor det nok er her, som dem, der begår sig med at sove udenfor som en del af deres interesser eller livsstil, erhverver den slags fra.

soveposer

Man vender lige livet et par gange i den sovepose

Man kan sige, at den slags mennesker går glip af en hel del, for om det er at sove i indre by i en sovepose under en festival, eller man er rejst langt væk fra civilisationen for at sove ude, så får man virkelig tænkt over livet her i posen.

Det kan være alt fra, at man indser, hvor godt man egentlig har det til hverdag, når man kan sove i ens gode seng til, at man egentlig beundrer ens forfædre, der har boet under værre forhold og gjort, at vi kan have det så godt her nu.

Men generelt er det noget med, at man får et nyt syn på tingene, når man er der ude i fremmede forhold, og man skal forsøge at sove i ens sovepose, og der ikke er andet at tage sig til, og tankerne så begynder at melde sig.

Hér lærer man sig selv bedre at kende.

Flere Nyheder