Professionel mandestripper til polterabend

Professionel mandestripper til polterabend

25. juli 2017   |   by Astrid Pedersen

Polterabend er oprindeligt en tysk tradition, hvor bryllups gæsterne aftenen inden brylluppet smadrede porcelæn for at bringe det unge par lykke og velstand i ægteskabet – det var Det Muntre Køkken om igen, og sikken en fest og ballade, der var! Traditioner har det dog med at ændre sig, og nu om stunder bruges ordet ”polterabend” om den fest, bruden holder sammen med sine brudepiger og veninder – og gommen holder sammen med sin forlover og sine venner. Af praktiske hensyn holdes denne gerne fjorten dage før brylluppet, og ikke dagen før, da en rigtig polterabend gerne involverer både alkohol, dans og fest til den lyse morgen.

 

I mange kredse har der været tradition for at leje en stripper til festen for den mandlige brudgom, da han jo snart skal smedes i hymens lænker – bedre kendt som ægteskabet – og derfor aldrig kommer til at se eller røre ved en nøgen kvinde igen i en erotisk sammenhæng ud over sin kone. Og i løbet af de seneste år har kvinderne fulgt trop – manden er jo ikke den eneste, som bliver splejset til evig troskab! Derfor er flere og flere begyndt at hyre en dygtig mandestripper eller mandlig poledancer til deres venindes polterabend.

 

Med en mandestripper fra poledancer.dk får du ikke blot en mand som smider tøjet – du får en super trænet entertainer, som både kan danse, underholde og pirre dig og dine venner på en sensuel måde med et frækt glimt i øjet. En dygtig mandestripper kan bringe smilet frem på læberne – og farven op i kinderne – på enhver kvinde, uden at det bliver vulgært eller pinligt. Du kan trygt finde din mandestripper til polterabend hos poledancer.dk – her er professionaliteten i højsædet, og fokus er på at give dig og dine veninder – og især den kommende brud – en god og mindeværdig aften.