Pynt op til jul med fine figurer fra H.C. Andersens eventyr

At pynte op til jul er noget hyggeligt og helt særligt. Der er noget særligt nostalgisk over at tage julepynten frem og forvandle hjemmet, til man får den helt rigtige julestemning. Det er ikke rigtig jul, før man har fundet pynten frem og skabt rammerne til juleaften og dagene derefter. De mange røde, grønne og guld farver gør noget helt særligt ved ethvert hjem. At pynte op til jul er altså noget helt specielt, og derfor må julepynten også gerne være det. At købe nogle rigtig fine stykker julepynt kan være med til at gøre julen endnu hyggeligere og flottere, end den plejer at være. Med forgyldte juleophæng, der har taget deres motiver fra H.C. Andersens eventyr, får du ikke kun pynt, men også ophæng, der fortæller en velkendt historie.

Er du også vild med H.C. Andersen?

Der er ikke meget, der er mere dansk end H.C. Andersen. Over hele verden er vi kendt for hans klassiske eventyr, og næsten alle herhjemme er vokset op med de små historier. Derfor giver det kun en ekstra dimension af hygge og nostalgi, hvis man kan pynte op med julepynt, der er inspireret af netop hans eventyr. H.C. Andersen var selv stor tilhænger af julen, var glad for at pynte op i sit eget hjem og flettede faktisk det allerførste julehjerte. Derfor er det kun passende, at hans elskede eventyr har inspireret en serie forgyldte ophæng, der vil give noget helt særligt til enhver julestue. Du kan se et udvalg af den populære julepynt her.

Start med at samle allerede nu

H.C. Andersens eventyr er blevet til en serie af juleophæng, der både fås som kræmmerhuse og som forgyldte figurer. Motiverne er inspireret af flere eventyr, herunder Ole Lukøje, Den Grimme Ælling og Nattergalen. Hvis du er vild med julen og H.C. Andersens eventyr, er den fine julepynt altså det oplagte samlerobjekt for dig.

Kamilla Tolnø