Sådan kan dine gulve forvandles

12. juni 2020   |   by Cecilie Mortensen

Mange forskellige ting kan gøre indtryk, når man sætter sine fødder i en bolig. Det betyder selvfølgelig også, at man kan præge førstehåndsindtrykket på mange forskellige måder. Hvis du netop har overtaget en bolig med ældre trægulve, så har du måske også lagt mærke til, hvordan tiden sætter sine spor på dem. Heldigvis er der gode råd at hente, hvis du står i den situation – især hvis du gerne vil gøre noget ved gulvene. 

Selvom det måske er de færreste, som tænker over det, så har gulvene meget at sige for, hvordan en boligs rum opfattes. Hvis gulvene er meget slidte, fyldt med sprækker, revner og plamager, så kan det tiltrække meget opmærksomhed – og ikke nødvendigvis på den gode måde. Hvis gulvene omvendt giver et nyere og mere velholdt vibe, så kan det få et rum til at føles nyere og mere indbydende. Og rent faktisk så kan man opnå netop det, hvis man giver gulvene en gulvafslibning. 

Gulvafslibning kan forvandle dine gulve

Langt hen ad vejen, så kan en gulvafslibning forvandle et gulv, hvis det trænger til fornyelse. Derfor er en gulvafslibning også et meget populært valg. Ved en gulvafslibning slibes der omkring 1 millimeter af gulvets overflade – og det er ofte lige præcis nok til at overfladeridser og diverse små revner kan slibes væk. Samtidig så kan gulvafslibningen og fjerne rester af den tidligere efterbehandling, som gulvet har fået. Og når den gamle efterbehandling er fjernet og gulvene er slebet, så er der også plads til, at gulvet kan behandles på ny. Efterbehandlingen er både med til at give trægulvet et bestemt udseende, samtidig med at det kan give gulvet et beskyttende lag. 

For at du får det bedste resultat, så er det en klar fordel, hvis du hyrer professionel hjælp. På den måde er du mest sikker på, at du også får det smukke gulv, som du vil have.

 

Leave Your Comment