Tre oplevelser i Barcelona

19 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Drømmer du om at tage til Barcelona, får du her tre bud på oplevelser, du ikke må snyde dig selv for. Du kender sikkert mange af seværdighederne, men disse oplevelser kan være med til at give noget lokal kolorit og gøre dit besøg ekstra mindeværdigt. 

1. Se en fodboldkamp

Er du bare det mindste interesseret i fodbold, må du ikke snyde dig selv for muligheden for at se FC Barcelona spille på hjemmebane, når du er i byen. Det er virkelig noget helt særligt at stå sammen med alle fansene, der hepper på deres hold. 

Du skal over overordentligt heldig for at kunne skaffe dig en billet til kampen, mens du er i byen. I stedet kan det derfor være en god ide for dig, at du arrangerer din rejse gennem fodboldpakker.dk. De arrangerer nemlig fodboldrejser med fly og hotel. Dermed vil der være sørget for alt for dig – også adgang til en lounge, hvor du kan købe mad under kampen. 

2. Spis tapas i det gotiske kvarter

Når du er i Barcelona, bør du også prøve at spise tapas på så mange af restauranterne i det gotiske kvarter som muligt. Deres tapas er bare lidt bedre end andre steder i byen, og du kommer til at nyde den i de mest fantastiske omgivelser. Det gotiske kvarter er den gamle bydel i Barcelona. Husene står tæt og er høje. Det giver en helt særlig stemning at sidde mellem dem – samtidig er det et godt sted at søge tilflugt fra varmen. 

3. Tag til klassisk guitarkoncert

I Spanien er de kendte for deres klassiske guitarspil. Det har du mulighed for at opleve, når du er i Barcelona. Igen er det en oplevelse, du bør kaste dig ud i – også selvom du ikke interesserer dig så meget for klassisk musik. Nyd den smukke koncertsal og lad dig rive med af de smukke omgivelser. 

Flere nyheder