Vælg en effektiv alkoholbehandling

05 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Mange danskere har store problemer med alkohol. Det anslås at i hundredtusindvis af borgere i Danmark lever med et problematisk overforbrug. Er du en af dem kan du med fordel læse med her.

Få dit liv tilbage med en alkoholbehandling

Hvis du har gerådet dig ud i et forbrug af alkohol som forhindrer dig i at passe dit arbejde og være der for din familie er det på tide at vende skuden. Det er ikke for sent at gå i afvænning – og da slet ikke al den stund du stadig har din familie og dit job.

Disse vil nemlig udgøre den stærkeste motivation for at få tilværelsen tilbage på rette kurs. Og med den rette alkoholbehandling vil du opleve at du får den støtte du har brug for.

Hvordan foregår en alkoholbehandling?

Der findes flere forskellige former for alkoholbehandling. Er dit misbrug ikke værre end at det har stået på i nogle måneder med et støt stigende dagligt forbrug vil du højst sandsynligt kunne opnå gode resultater med ambulant alkoholbehandling.

alkoholbehandling

Denne finder sted sideløbende med at du passer dit arbejde og bor i dit eget hjem. Du behandles med antabus som er et kemisk stof der forårsager voldsomme sygdoms symptomer når det kommer i kontakt med alkohol i dit fordøjelses system.

Samtidig med din antabus behandling skal du deltage i terapi og gruppemøder på ugentlig basis. Målet er at give dig et mere afbalanceret forhold til dit alkohol indtag, og at hjælpe dig med at rette op på dit liv.

Lad dig indlægge til alkoholbehandling på et misbrugscenter

Er dit alkoholmisbrug af sværere karakter, og har det stået på i årevis, bør du overveje en indlæggelse til alkoholbehandling på et misbrugscenter. Behandlingscenter Stien tilbyder såvel indledende afgiftning og afrusning som efterfølgende behandlings forløb af omtrent fem ugers varighed. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder